Musiikkiohjelmat"> Duo Kuivalainen&Vilkko - Bio
Etusivu Bio Levyt Galleria Osta Viestit

Kari Kuivalainen


Kari Kuivalainen aloitti soolouransa 1980-luvun alussa Jorma Kääriäisen ja Mika Siekkisen yhtyeessä. Parhaiten Kuivalainen muistetaan laulustaan Päivä kahden ihmisen, minkä hän esitti Eurovision laulukilpailussa Bergenissä vuonna 1986. Hän on säveltänyt ja sanoittanut myös Riki Sorsan tunnetuksi tekemän hitin Haaveissa vainko oot mun. Kuivalaisen yli kymmenen vuoden taival Menneisyyden vankien rumpalina päättyi keväällä 2004.

Katso Kari Kuivalaisen euroviisukappale tästä >

Arto Vilkko

Arto Vilkko tuli julkisuuteen ensimmäisen Syksyn sävelen myötä vuonna 1968 laululla Miksi leikit vain. Sen jälkeen hän on esiintynyt erilaisten kokoonpanojen solistina sekä trubaduurina. Vilkko on ammatiltaan musiikkitoimittaja. Hän julkaisi levyllisen omia laulujaan vuonna 2004

Katso Miksi leikit vain (1982) >

Kuivalainen ja Vilkko

 

Duo lavalla

Kari Kuivalainen ja Arto Vilkko ovat toimineet yhdessä parinkymmenen vuoden ajan eri kokoonpanoissa. Ensimmäinen yhteinen projekti on vuonna 1986 perustettu rhythm&blues-kokoonpano Mojo What. Sen jälkeen he ovat soittaneet myös yhtyeessä nimeltään Stara. Vuonna 2004 Kuivalainen ja Vilkko perustivat duon, jonka tarkoituksena oli tehdä myös uusia lauluja. Vuonna 2005 heidät pyydettiin mukaan alun perin 60-luvulla perustettuun bändiin nimeltä The Scaffolds.

 

 

 

 

 

 


 

< Takaisin edelliselle sivulle